Cercar en aquest blog

Els PersonatgesAixò va creixent!!! De moment són aquests:


Llentio:


En Llentio és un paio amb molta (moltíssima) mala sort que segrega una certa atracció de cobrar-li diners, sobretot pel Capità Tarantoina. Viu amb el seu amic Garbanço, tots dos estan a l’atur i tenen el pis llogat al Capità Tarantoina. El somni d’en Llentio és tenir un bitllet de 10€ a les mans, que per ell és Missió Impossible.


Garbanço:


En Garbanço és un tipus amb molta (moltíssima) BONA sort que, allà on va, troba algun bitllet o altre. Li cau molt bé al Capità Tarantoina, que mai no li fa pagar el lloguer a ell (en Llentio paga el doble). En Garbanço mai no ha tingut a les mans un bitllet de valor inferior a 100€.Capità Tarantoina:


Un autèntic llop de mar, “sents ‘ubtä!”, com deia el seu avi. Sempre està present als llocs on et pots embutxacar diners (encara ell no té butxaques). És descendent de la primerament noble i pura nissaga dels ‘Toina, que comença amb una noble “Dukeça” que s’encreua amb un peix i acaba amb uns borregos beguts i patosos. No se sap del tot quants milions de membres té la família ‘Toina, però hi ha una cosa clara: TOTS estan bojos


Professor Xiflat:


Del Professor Xiflat Mc’Chresthëin se’n pot dir poca cosa: es passa el sant dia tancat al seu laboratori barrejant potingues a l’atzar sense ordre ni concert. És conegut pels seus meravellosos invents (que al final no són tant meravellosos). Prové de la pura i respectable nissaga dels Mc’Chresthëin.


Professor Tarat:


És el germà gran del Professor Xiflat. Els seus invents acostumen a ser més eficients que els del seu germà. Té un robot que li fa la feina bruta. Provè de la pura i respectable nissaga dels Mc’Chresthëin.Peter Enjaume:


Poc se'n sap d'aquest cavaller anglès que sempre és allà on cal dir un refrany o una frase feta.
Professor Clauer:És un autèntic mestre en la ciència de claus i claudàtors. Ofereix cursos de forma gratuïta a tothom que ho vulgui.


1 comentari:

  1. N'anirem afegint de nous!!! Feu clic als seus millors moments per veure'ls.

    ResponElimina